Чому вважається, що гроші дарувати не можна

Як робити такі дарунки правильно

Вважається, що гроші – це універсальний подарунок. Однак, як з’ясувалося, вони не завжди є хорошим варіантом подарунка.

Подейкують, що дарування грошей може зруйнувати удачу отримувача і підірвати його добробут. Також деякі люди кажуть, що в процесі обігу гроші набирають на себе чужу енергетику і разом з ними на отримувача подарунка може перейти чужа доля. Ще частина потенційних дарувальників боїться, що разом з подарованою готівкою вони втратять своє власне щастя і добробут, які підуть разом з грошима.

Втім, не всі пов’язують гроші з містикою. Є ще й етикетні «не можна».

Наприклад, небажано дарувати гроші від молодшого до старшого або не найближчим знайомим. Також є люди, які не рекомендують дарувати гроші на пам'ятні дати (якщо це не ювілей), в сімейні свята і річниці.

Загалом, дарувати чи не дарувати гроші — питання, яке кожен вирішує сам для себе. Однак, якщо ви побоюєтеся, що разом з грошима подаруєте свій добробут, знайте, як дарувати правильно.

Не заведено дарувати парні суми, тому частіше дарують або +1 одиницю зверху, або круглу суму, але з непарною основою, наприклад 300, 500, 700 і т.д. Купюри обов’язково мають бути заховані у конверт, скриню або щось інше.

Джерело: УкрМедіа

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень