Чому в будинку обов'язково повинні бути рибки: живі в акваріумі, у вигляді картинок і статуеток

Це не лише гарно

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Рибки – це найкращі талісмани домашнього добробуту. Присутність рибок у домі не обов’язково має бути реальною, можна просто придбати фігурки або картинки з їх зображенням.

Риби на картинках і статуетках ????

У багатьох культурах риба символізує удачу і духовний розвиток. У китайців вона уособлює багатство, не даремно китайське слово «юй» має три значення — «риба», «достаток» і «щастя».

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Фігурки та графічні зображення рибок допомагають «плисти» по життю, уникаючи його «вирів», вони наділяють свого власника волею, стійкістю та здатністю боротися з труднощами.

Статуетка або картинка парних риб здатна надати миру і гармонії сімейним відносинам й посилити взаєморозуміння між партнерами. Сувеніри, що зображують водну живність, найкраще розміщувати в північній частині будинку, оскільки стихія води пов'язана з цим напрямком.

Рибки в акваріумі ????

У більшості житлових, офісних або службових приміщень південно-східної Азії є акваріуми з рибками, які символізують життєву силу, мудрість, гармонію, достаток.

Фото із сайту Pixabay
Фото із сайту Pixabay

Ідеальним місцем для акваріума може бути північна або південно-східна кімнати. В акваріумі обов'язково має бути «золота» рибка, що символізує щастя. Разом з нею можна поселити й  коропів, що уособлюють духовний розвиток і удачу, а також гуппі, які захищають від негативної енергії.

За акваріумом важливо ретельно доглядати, тільки чиста вода є джерелом позитивної енергії та відповідним середовищем для проживання живності, що приносить удачу.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень