Що зробити, аби 2020-й був щасливим. Епіфаній дав пораду рівнянам

Для кожного з нас рік, який завершується, був багатий на різноманітні події

Глава Православної церкви України митрополит Епіфаній напередодні Нового року закликає усіх робити добро щодня - і тоді "весь рік буде для нас щасливим, бо буде духовно корисним".

Про це митрополит Епіфаній написав на своїй сторінці у Facebook.

Епіфаній зазначив:

Для кожного з нас рік, який завершується, був багатий на різноманітні події: на радість і сум, на здобутки і втрати, були добрі і, як ми звикли казати, погані дні…

 

Але, за словами святителя Іоана Золотоустого, день буває поганий чи хороший не за своєю природою, а через нашу щирість чи байдужість.

Бо день від дня нічим не відрізняється, і якщо ми робимо добро, то для нас день буде добрим та корисним, якщо ж ні – то поганим і матиме відповідні наслідки.

 

Коли ми пам'ятатимемо про це і налаштовуватимемо себе на добро, звершуючи кожного дня молитви й справи милосердя, то не тільки один день, а весь рік буде для нас щасливим, бо буде духовно корисним. 

Предстоятель ПЦУ закликав, вступаючи у новий рік, зосередити "увагу на щирій подяці Господу за всі Його благодіяння, якими Він обдарував кожного з нас, давши нам кожен день нашого життя, наших близьких, рідних, друзів, дах над головою і їжу на столі".

Нагадаємо, Епіфаній звернувся до вірян західного обряду, сказавши, що Різдво об'єднує всіх християн, незалежно від календаря. 

Джерело 5 канал

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень