Чому не бажано віддавати свій одяг бідному родичу

Варто подбати про збереження своєї енергетики

Одяг — невід’ємна частина образу будь-якої людини. Ми створюємо власний стиль, підбираємо одяг, який підкреслює індивідуальність. А іноді підсвідомо робимо речі, які мають неприємні наслідки. Краще від деяких ідей відмовитися.

Віддати свій одяг бідному родичу

Цей жест є благородним, але не варто так робити. Це може стати причиною того, що бідним станете ви. Почнете постійно відчувати потребу у грошах, а родич, який раніше був бідним, може раптово розбагатіти. Віддавати треба ті речі, які вже не хочете носити й перед цим їх треба випрати аби очистити енергетично.

Носити речі померлого

Таким одягом можна притягнути долю покійника. Не варто боятися, що одяг може накликати смерть, але такий гардероб точно може притягнути погану енергію та невдачі. Можна носити речі лише дуже близьких родичів і лише у тому випадку, якби їх це не засмучувало.

Віддавати останні гроші за одяг

Буває так, що річ сподобалася, а грошей в гаманці не так багато. Не варто віддавати за одяг останнє, що є. Цим можна залучити бідність. Краще відкласти таку покупку.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень