Чому не можна набивати тату з іменем дитини чи коханої людини: народні прикмети

Тату з іменем користуються популярністю

Чи безпечно робити тату стосовно людини, чиє ім’я ви набиваєте? Для тих, хто зовсім не вірить в прикмети, знаки та містику — можливо, й безпечно. Тим, хто хоча б трішки побоюється подібних речей, краще відмовитися від татуювання з чиїмось іменем.

У давнину люди обов’язково називали дитину двома іменами. Одне давали при хрещенні і його знали лише найближчі люди. Інше давали на загал.

Це робилося для того, аби вберегти дитину у майбутньому від порчі та вроків. Саме з іменами найчастіше чаклують ворожки. Роблячи татуювання з іменем дитини, ви на загал виставляєте важливу та свого роду конфіденційну інформацію.

Друге застереження стосується і дітей і дорослих.

Якщо мова про ім’я дитини, то не варто його набивати ще й з тих причин, що батьки, зазвичай, помирають раніше, ніж діти. І коли в могилу відправляється ім’я людини, яка ще жива — це зовсім не добре.

Це саме стосується й закоханої пари. Невідомо, хто піде з життя першим. Тому варто добряче подумати, перш ніж піти на такий крок.

Категорично не радять езотерики набивати батькам татуювання, в зображенні якого присутня дитяча ніжка і серце всередині неї. Зображення символізує сумні події, пов’язані з продовженням роду. Воно може притягувати викидні або народження мертвих малюків.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень