Які прикмети віщують про те, що ви скоро розбагатієте

На які грошові прикмети необхідно звернути увагу

Наші предки здавна помічали, після яких подій грошей у людини стає більше. Так, однією з грошових прикмет вони вважали метелика, який залетів у дім — як правило, це говорило про те, що на господарів цього житла незабаром чекає солідний прибуток.

Те ж саме віщувала ліва долоня, яка раптово починала свербіти. На найближчі виплати вказують також два жовтки в одному яйці  і злива перед початком важливої зустрічі, від якої залежить вирішення важливих фінансових питань.

Ну, а найвідоміша грошова прикмета пов'язана з субстанцією, яка погано пахне: варто в неї вступити, як тут же отримаєш прибуток — він врівноважить неприємність самої події.

Що говорить астрологія

Астрологи знають, що прибуток часто приходить в період повні, а якщо вже вона збігається з місячним затемненням, а таке буває час від часу, то можна очікувати подвійного прибутку.

В такий час людині можуть збільшити зарплату, виписати премію, повернути старий борг.

А щоб бізнес приносив прибуток, необхідно починати його на зростальному Місяці, що перебуває в знаках Тельця або Рака: ростиме у цей час все — від розсади до зарплат, рахунків у банку і депозитів.

Сам собі провісник

Психологи часто радять знайти власні грошові прикмети, які будуть «працювати» тільки щодо конкретної людини. Наприклад, розсипавши ґудзики з коробки або крупу з пакета, можна сказати собі: «Це до грошей!»

Цікаво, що після двох-трьох таких випадків можна буде помітити: прикмета збувається, гроші дійсно приходять.

«Саморобна» прикмета може бути якою завгодно і стосуватися будь-яких дій і предметів, головне, зробити для себе своєрідну «зарубку» в підсвідомості, яка і буде стежити, щоб прикмети збувалися.

Джерело: ТСН

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Теги: прикмети
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень