Чому не можна користуватися губкою в душі: пояснення дерматолога

Вона шкодить вашому здоров'ю

Любителям губок у душі слід бути обережними. Виявляється, що цей предмет приховує багато небезпек, які можуть зашкодити вашому здоров’ю. Про це розповів популярний дерматолог, який закінчив Гарвардський коледж, доктор Чарльз.

Лікар взагалі не рекомендує користуватися такими засобами для догляду за тілом. Адже, якою б не була губка, вона може завдати шкоди вашому здоров'ю.

– М’яка губка із люфи може стати розсадником бактерій. А твердіші губки здатні пошкодити вашу шкіру - вони залишають там невеликі тріщини, – розповідає доктор Чарльз.

Якщо ви віддаєте перевагу тканинним губкам, то це теж не найкращий варіант. Їх дуже складно відмити, тож там також можуть залишатися небезпечні бактерії.

На думку лікаря, є надзвичайно проста альтернатива губкам. Він пропонує митися власними руками – це найнадійніший спосіб ????

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень