Чому насправді НЕ варто розповідати про свої плани та цілі? Відповідь вас здивує

Пояснення психологів

Про те, чому не варто розголошувати про свої плани та цілі, розповіли психологи на своїй сторінці в Instagram.

Задоволення психологічною винагородою

Мається на увазі, коли ви ділитесь своїми планами, то отримуєте психологічну винагороду подібно тій, коли ви вже досягли своєї мети.

Внаслідок чого ви будете почуватися так ніби вже реалізували бажане і мотивація здійснювати плани зменшиться. Мріяти це звісно чудово та корисно, однак краще тримати думки при собі.

Критика інших

Якщо ви будете всім розповідати про свої цілі, ви можете зіткнутися з критикою. Можете почути фрази, на кшталт «Що за дурниці ти придумав?», «В тебе навряд чи щось вийде», «Ти недостатньо компетентна (компетентний) для цього» тощо.

Негативна реакція оточення може підірвати вашу віру та впевненість в успіху.

Однак навіть якщо ви вже з цим зіткнулись, не варто думати, що інші мають рацію. Ви самі маєте знати, що вам потрібно та як йти до своїх мрій.

Розрив між намірами та поведінкою

Маєтеся на увазі, що розрив - це різниця між тим, що ми хочемо зробити та наші справжні дії. Внаслідок розголошення цілей розрив збільшується.

Краще вже нікому не розповідайте про задумане та йдіть до своїх цілей, тоді є більша ймовірність, що бажане здійсниться.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень