Чому насправді європейці та американці не їдять гречку? Відповідь вб'є наповал

Це пояснює одна причина

Гречана крупа є однією з найбільш популярних круп в Україні – вона не лише використовується як гарнір, а й присутня як важливий інгредієнт у багатьох рецептах. 

І оскільки для раціону нашої країни такий продукт є цілком звичним, тому для багатьох може стати справжнім відкриттям, чому європейці та американці не їдять гречку. На це вони мають певну причину. 

Річ у тому, що гречка є невибагливою рослиною – вона не потребує дуже особливих умов під час вирощування.

 

І через її невибагливість і дуже широке поширення ця рослина в Америці та низці країн Європи вважалася кормом для тварин.

В Іспанії, Франції, Бельгії, Німеччині та Португалії гречку вважали «арабською» рослиною. Також її часто називали «язичницькою» крупою.

Насправді ж гречка є дуже корисною крупою – у ній міститься дуже багато вітамінів та мікроелементів, а також амінокислот. Тому такий продукт точно варто мати у своєму раціоні, адже ця крупа буде позитивно впливати на здоров’я та самопочуття.

Джерело: Главред 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Теги: гречка
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень