Чому малюки, народжені у лютому – особливі та унікальні особистості?

Усім батькам цікаво, якою буде їхня дитина у майбутньому

За статистикою, у лютому народжується найменше дітей. Однак вони можуть почувати себе особливими, і не лише тому, що їх менше чи у лютому буває 29 днів.

Лютневі діти – особливі, адже в них поєднуються чутливість та індивідуалізм. Якими рисами вони можуть вас потішити згодом?

Цікавість до світу

Лютневі діти вирізняються великою кількістю інтересів. Вони не люблять довго сидіти на одному місці. Вони цікавляться світом, люблять подорожі, але водночас цінують безпечне місце, куди завжди можуть повернутися.

Лютневі діти також часто відрізняються великою чуйністю, м'якістю і романтизмом. Вони досить емоційні, що іноді ускладнює їм прийняття рішень.

Спокій

Лютневі малюки більш спокійні. З ними легше ладнати і вони менш конфліктні. Це гарна новина для батьків, адже перші роки дитини, якщо та надто емоційна, легкою прогулянкою не будуть.

Індивідуалізм

Лютневі діти – індивідуалісти з відмінним темпераментом. Вони цінують свободу у виконанні доручених завдань. Вони погано справляються з ситуацією, коли їм доводиться працювати під тиском і нести відповідальність за час, який вони витрачають на роботу.

Якщо ваша дитина обиратиме хобі чи заняття, де їй потрібно працювати самостійно – підтримуйте цей інтерес та допомагайте розвиватися.

Джерело: 24 канал 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень