Чому люди прокидаються втомленими і як це подолати?

Вчені уми мають відповідь

Є декілька причин, через які люди втомлюються навіть тоді, коли мали би виспатися і гарно відпочити. Головне, знайти саме ту причину і розібратися з нею.

Як зазначають експерти, якщо ви втомилися від постійної втоми, є кілька способів, якими можна скористатися, щоб перестати відчувати цей жахливий стан щоранку. Про них розповідає BGR.

Науковці нагадують, що важливо завжди висипатись і давати своєму тілу час на відновлення, якщо ви хочете залишатися здоровими. Саме брак сну завжди є однією з причин, чому ви постійно стомлені.

Якщо ж ви багато спите, але втома все одно вас не покидає, варто звернути увагу на такі речі:

Переконайтеся, що ваша спальня правильно облаштована для забезпечення максимального відпочинку. Погане середовище для сну може серйозно зашкодити спокійному відпочинку.

Поганий режим сну також може пояснити, чому ви дуже швидко втомлюєтеся. Уникайте вживання напоїв із кофеїном за 6 годин до сну. Також перевірте, щоб уночі у вашій спальні було темно, тихо і прохолодно.

Інші фактори, які також впливають на сон і викликають втому включають недостатнє споживання води і непостійний графік сну. Ви повинні намагатися щодня лягати спати в один і той же час.

Якщо вас сильно турбує, чому ви завжди втомлюєтеся, цілком можливо, що ви часто відчуваєте занепокоєння чи депресію, які просто висмоктують вашу енергію. Та при цьому навіть невеликі щоденні заняття можуть викликати у вас почуття втоми, якщо ви ведете малорухливий спосіб життя. У такому разі найкраще звернутися до лікаря.

Також є ймовірність, що у вас можуть бути проблеми зі сном через хропіння або через домашнього улюбленця: якщо ви або ваш партнер страждаєте від хропіння або іншого розладу сну, краще знову ж таки звернутися за професійною допомогою до медиків, а якщо ви спите з якоюсь твариною, то зважайте, що  рухи вашого улюбленця вночі також можуть заважати добре відпочити, змушуючи потім дивуватися, чому ж ви так втомилися.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень