Вчені назвали суму грошей, яка потрібна більшості людей для щастя

А ще кажуть, що щастя не купиш за гроші

Говорять, що щастя неможливо купити. З усім тим, багато людей хочуть стати багатими або розбагатіти ще більше. Дослідники з’ясували, яка сума потрібна середньостатистичній людині для задоволення всіх її потреб.

Згідно з результатами недавнього дослідження, більшість населення планети насправді має досить обмежені потреби.

Тобто їм вистачить для хорошого життя певної суми грошей.

У ході дослідження експерти провели опитування серед мешканців 33 країн, які перебувають на всіх континентах планети. Усього брали участь в опитуванні близько 8000 осіб.

 

Випробуваним потрібно було розповісти, скільки грошей їм потрібно для створення ідеального життя, вибравши суму, яку вони хотіли б виграти для цього у лотерею.

Серед мінімальних сум була 10 тисяч доларів США, а максимальною – 100 мільярдів доларів США.

 

Як не дивно, у всіх країнах лише меншість обрала суму 100 мільярдів доларів (8-39 відсотків залежно від держави).

 

У більшості випадків люди обирали 10 мільйонів доларів США або навіть менше, а в Україні та Індії багато учасників обрали навіть суму, що дорівнює 1 мільйону доларів.

Загалом про те, що їхні потреби та бажання не обмежені, частіше заявляли молоді люди, а не люди похилого віку. Хоча треба сказати, що результати цього пункту були різні залежно від країни.

Крім того, виявилося, що 100 мільярдів доларів як головний приз обирали найчастіше жителі країн, у яких більше терпимості до нерівності і де панував колективізм.

Також з’ясувалося, що люди з необмеженими потребами з більшою ймовірністю витрачатимуть гроші на допомогу іншим. Однак якщо говорити про їхні цінності, то дбали про надання допомоги оточуючим вони не більше, ніж ті, кому вистачило б меншої суми грошей для життя мрії.

Джерело: gsminfo

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень