Чоловіків врятували від вогню, а вони злякалися і втекли

Сьогодні о 15:08 до чергової частини ДСНС у Рівненській області надійшло повідомлення, що у 9-поверхівці на Крушельницької, 73 із квартири іде дим. 

 За вказаною адресою негайно виїхали рятувальники на пожежній автоцистерні та пожежній автодрабині, а також оперативно-координаційний центр Головного управління Держслужби з НС.

По прибуттю рятувальники встановили, що з вікон та вхідних дверей двокімнатної квартири на 6-му поверсі виходить дим. На стук у двері ніхто не реагував. Застосувавши аварійно-рятувальні пневмоінструменти, рятувальники оперативно відчинили вхідні двері оселі.

За хвилину у майже вщент заповненій димом квартирі працівники ДСНС знайшли 4-х чоловіків: двоє спали на дивані в кімнаті, ще двоє лежали на підлозі в кухні. Джерелом задимлення стала підгоріла на газовій плиті їжа.

Рятувальники терміново вивели людей на свіже повітря. Одночасно працівники Служби порятунку відключили газ та забезпечили провітрювання помешкання.

Медики «швидкої», оглянувши врятованих, не виявили у них серйозних ушкоджень та загрози для життя. Оговтавшись, всі четверо чоловіків втекли з місця події.

Наразі всі обставини цієї пригоди встановлюють правоохоронці.

На виклик було задіяно 11 рятувальників та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень