Чоловіка на Рівненщині за палець вкусила змія

Його екстрено госпіталізували

ФОТО ілюстративне

Сьогодні зранку у селі Поліське Рівненського району (раніше Березнівський) на чоловіка напала змія. Як повідомляє Рівненський обласний центр екстреної медичної допомоги на допомогу 38-річному чоловікові викликали бригаду медиків.

Відомо, що чоловіка вкусила змія за палець руки.

 

Пацієнт скаржився на запароморочення, головний біль, нудоту, шум в голові та біль у ділянці укусу. Шкірні покриви бліді, низький артеріальний тиск, прискорене серцебиття, нестача повітря.

 

Набряк місця укусу, який поширювався на кисть та передпліччя.

Бригада «швидкої» негайно надала необхідну медичну допомогу. Завдяки оперативним та злагодженим діям медиків - стан пацієнта покращився.

Пацієнта транспортували до Березнівської центральної районної лікарні.

Нагадаємо, цього літа це уже не перший такий випадок. Раніше у Рівненській ОДА запевняли, що сироватки від укусів змії в області достатньо.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень