Чоловік взяв у заручники свою сім'ю. Погрожував вибухівкою

Знову Полтавщина і знову заручники

Конфлікт стався напередодні у селі Солониця, що у Лубенському районі Полтавської області. Правоохоронці отримали повідомлення близько 10-ї години ранку, повідомляє місцеве видання "Новини Полтавщини".

За інформацією, яку до поліції телефоном повідомили місцеві жителі, чоловік предметом, схожим на боєприпас, погрожував дружині та її матері розправою. 

Правоохоронці прибули на місце події та затримали правопорушника. Під час обстеження поліція виявила предмет, схожий на саморобний вибуховий пристрій. Ймовірний боєприпас передали на експертизу. 

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 129 Кримінального кодексу України – погроза вбивством. Також вирішується питання про внесення відомостей за фактом незаконного поводження з боєприпасами (ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України). 

Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Поліція готує процесуальні документи для повідомлення фігурантові про підозру та обрання йому запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, що на Полтавщині правоохоронці цими вихідними знешкодили терориста, який захопив поліцейського.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень