Чоловік з Рівненщини вкрав 1,4 мільйона гривень з автобуса

Йому загрожує до 13 років ув'язнення

На Житомирщині поліцейські затримали підозрюваного у грабунку на 1,4 мільйона гривень.

Чоловік відкрито викрав пакунок 5 квітня з пасажирського мікроавтобуса, що здійснював рейс «Рівне - Київ». Він на автомобілі намагався втекти з місця події.

Про це Радіо ТРЕК повідомляє з посиланням на пресслужбу поліції Житомирської області.

Завдяки уважним пасажирам і небайдужим місцевим жителям втікача оперативно наздогнали патрульні.

До поліції надійшло повідомлення про те, що з рейсового автобуса, керманич якого зупинився на маршруті на перепочинок, невідомий чоловік через водійські дверцята зухвало забрав пакунок із чиєюсь передачею. Попри вигуки пасажирів, незнайомець поїхав з місця події автівкою.

Люди запам’ятали марку і номер автомобіля, яким пересувався підозрюваний чоловік. А випадкові очевидці події з-поміж місцевих жителів навіть взялися переслідувати його. 

Уже за короткий проміжок часу патрульні зупинили втікача на польовій дорозі, кудою він намагався зрізати шлях.

За кермом зупиненого «Peugeot Expert» був 35-річний житель Рівненщини. Виявилось, пакунок чоловік навіть встиг прикопати у землю біля лісосмуги, у чому згодом сам зізнався. 

У вилученому згортку були гроші у сумі близько 1 мільйон 400 тисяч гривень. Власника поліцейські встановили та з’ясували, що ця передача прямувала до столиці, де пакунок мали забрати за домовленістю.

Попередньо відомо, що затриманий раніше працював на цьому рейсовому маршруті і приблизно міг знати, коли з водієм відправляються цінні передачі. Того ранку ще у Рівному чоловік переконався, що потрібний йому пакунок вручили водієві маршрутки і прослідував за нею на власному авто.

 

 

Скориставшись тимчасовою відсутністю водія, він на очах в інших пасажирів забрав пакунок. Завдяки небайдужості людей вдалося швидко розкрити кримінальне діяння, - прокоментувала заступниця начальника Хорошівського відділення поліції Діана Ніколайчук.

Чоловіку загрожує позбавленням волі на строк від 8 до 13 років з конфіскацією майна.

Радіо ТРЕК у Telegram і Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень