У Луцьку санітарка вкрала смартфон у помираючої від COVID-19 пацієнтки

А їй ще й доплачували за кращий догляд

В одному з відділень Луцької міської лікарні у жінки, яка помирала після ускладнень, спричинених Covid-19, вкрали смартфон Sony Xperia.

Це сталося після різдвяних свят, повідомляє Радіо ТРЕК з посиланням на ІА «Волинські новини».

Дочка пацієнтки одразу ж звернулася до лікарів та працівників відділення, однак ті запевнили, що ніхто з них не міг вчинити крадіжку. Натомість вину вони перекидали на чоловіка, якого відкачували від алкогольного отруєння і який згодом втік з медичного закладу.

Донька померлої пацієнтки Лідія через тиждень після похорону матері звернулася до поліції. Заяву вона писала, коли ще підозрювала все ж того чоловіка, якого відкачували у відділенні, де лежала її мама.

Але правоохоронці знайшли крадійку. Нею виявилася санітарка, якій Лідія доплачувала, щоб та наглядала за матір’ю під час різдвяних свят.

- 5 лютого до мене зателефонувала слідча та повідомила, що телефон знайшли. Як виявилося згодом, його вкрала санітарка, якій я ще й доплачувала, щоб та дивилася за мамою.

 

Я б на неї ніколи не подумала, адже вона була дуже хороша. Саме вона чергувала в ніч з 10 на 11 січня. Зараз справу передали до суду. Смартфон у мене, але я не можу навіть зайти в месенджери, адже там акаунти цієї ж санітарки.

 

Вона ходила з цим телефоном, їй було наплювати, що це телефон помираючої людини.

 

Вони знали, що мама помирала, адже це лікарський персонал, це я не знала. У них дуже багато важкохворих, і вони знають, хто зможе потім щось сказати, а хто – ні, тому беруть, що хочуть, – наголосила лучанка.

Слова Лідії підтвердили у поліції.

Відповідь на запит ІА «Волинські новини»

Однак у лікарні кажуть, що про інцидент їм нічого не відомо. До адміністрації закладу з цього приводу ніхто не звертався, зокрема й працівники поліції, запевнив заступник директора з інформаційно-аналітичної роботи Луцької міської клінічної лікарні Андрій Смольянінов.

За вчинене передбачено від 17-ти до 51-ї тисячі гривень штрафу, від 80-ти до 240-ка годин громадських робіт, до 2-х років виправних робіт, до 6-ти місяців арешту чи до 5-ти років обмеження волі.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень