Іноземців та одесита, які обкрадали квартири на Рівненщині, судитимуть (ФОТО/ВІДЕО)

Вони скоювали злочини й в інших областях

На Рівненщині група «квартирників-іноземців» постане перед судом, повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на пресслужбу поліції області.

Слідчі Дубенського відділу поліції скерували до суду кримінальне провадження за фактом квартирної крадіжки, вчиненої чотирма зловмисниками, троє з яких — іноземці. Крім того, двох із них судитимуть ще й за підроблені документи.

Нагадаємо, 22 грудня чотирьох осіб затримали після скоєння чергової крадіжки. 

У місті Дубно того дня вони шляхом підбору ключа викрали грошові кошти та ювелірні вироби із квартири місцевої жительки, спричинивши потерпілій матеріального збитку на понад 140 тисяч гривень. 

Зловмисників на автомобілі Volkswagen Polo зупинили на стаціонарному пості міста Корець.

 

Ними виявилися троє іноземців: 24-х, 29-ти, 58-ми років та 52-річний житель Одеської області.

Під час огляду транспортного засобу поліцейські вилучили відмички та набори інструментів, які використовувалися у злочинній діяльності, грошові кошти та ювелірні вироби.

Крім того, під час зупинки транспортного засобу 24-річний водій пред’явив поліцейським посвідчення водія з ознаками підробки. Аналогічний підроблений документ, а також посвідку на постійне проживання на території України надали також зловмисники віком 58 та 29 років.

За результатами судово-технічної експертизи всім трьом повідомили про підозру і за використання завідомо підроблених документів.

Двоє з арештованих уже потрапляли у поле зору правоохоронців за аналогічні злочини, а 58-річний ще й раніше судимий за розбійний напад. Обоє до затримання були в розшуку. 

За скоєне їм загрожує від 4 до 6 років позбавлення волі. 

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень