Чоловік втратив дар мови, коли знайшов 100-річний лист від солдата, захований під килимом (ФОТО)

Це був лист для мами

Чоловік виявив милий лист солдата до своєї матері, якмй був захований понад 100 років. Реліквію виявили під час ремонту в будинку, який сім'я нещодавно купила у бабусі його дружини.

Про це пише mirror.

Знімаючи старий килим, чоловік був вражений, виявивши лист американського солдата, відправленого до Франції в 1917 році. На пошарпаному листі, спочатку надісланому «на поточній службі в американських експедиційних силах», написано:

— Моя дорога мамо. Просто кілька рядків, щоб повідомити, що зі мною все в порядку і я почуваюся добре. На жаль, текст погано зберігся.

 

Вчора відкрилася наша Y. M. C. A, і це, звичайно, зручна річ. У нас прекрасна погода [недостатньо зрозуміло, щоб прочитати] і ми працюємо [недостатньо зрозуміло, щоб прочитати].

 

Я мало про що можу написати. [недостатньо зрозуміло, щоб прочитати] корабель [недостатньо зрозуміло, щоб прочитати] такі суворі. Звичайно, і пишіть, як можна частіше. З любов'ю, Дж. М. Паркер. A.&.F. Через Нью-Йорк. Франція, - було написаний у листі. 

Коли він вперше виявив лист, він припустив, що його надіслав двоюрідний дядько бабусі, але згодом виявив, що він був від попереднього мешканця будинку. 

— Ми знайшли цей лист у будинку, який щойно купили у бабусі моєї дружини.

 

Він лежав під килимом, так що він в пристойному стані, враховуючи, що пролежав чорт знає скільки років. Вона жила в ньому з 1962 року, і у неї є речі, що належать кільком поколінням.

 

Ми спочатку припустили, що його надіслав її покійний прапрадідусь, доктор Ральф Пауерс, який служив (і врешті-решт помер у росії) під час служби членом американських експедиційних сил.

 

Виявляється, його надіслав доктор Джордж М. Паркер. Він жив у цьому будинку до бабусі моєї дружини, - поділився чоловік в мережі.

Коментуючи знахідку, один вражений користувач сказав:

— На фірмовому бланку написано «діюча служба», тому мені цікаво, чи був автор на дійсній службі і писав додому своїй мамі, а затемнені місця були місцем, де вони цензурували вихідну кореспонденцію, оскільки вони, американські експедиційні сили (АЕФ) під командуванням генерала Джона Першинга були збройними силами, які США відправили до Європи під час Першої світової війни.

Але це був не єдиний «скарб», який він знайшов під час ремонту: він також натрапив на колекційну бейсбольну картку Брукса Робінсона, заховану всередині стіни.

Він додав:

— Картка належала моєму тестю. Він сказав, що грав на горищі прямо над тим місцем, де вона була знайдена. Він навіть пам'ятає конкретну карту.

 

Досить вражаюча пам'ять, щоб згадати щось відносно маловідоме, що сталося 60 років тому!

Один з користувачів відповів:

— Приголомшлива знахідка! Дуже затребуваний предмет для колекціонерів! Вперед, Іволги, містер Гувер, найбільший захисник третьої бази в історії вищої ліги!

 

Можу собі уявити, як дитина втратила цю картку й місяцями шукала всюди. І я готовий посперечатися, що він все ще шкодує про день, коли вона пропала безвісти.

 

Цікаво, наскільки великою була вся його колекція та чи торгував він нею на дитячому майданчику.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень