Чоловік у лісі врятував оленятко, тепер підбирає йому і ім'я і збирає мільйонні перегляди у Тік-Ток (ВІДЕО)

Чоловік й до цього доволі успішно розвивав свої соцмережі 

Іван Деренько цього тижня підкорив український сегмент Тік-Току. У лісі під час збирання грибів він врятував оленятко. Чоловік почув як зграя диких собак гнала оленя, а маленьке оленятко, яке ще й ходити не могло, залишилося при дорозі саме. 

Іван понад 5 годин сидів у засідці, і чекав, щоб мама повернулася до оленятка. Втім цього так і не сталося. Натомість дикі собаки становили для тварини реальну загрозу, адже малятко не змогло б від них утекти. 

Тож Іван ухвалив рішення - забрати оленятко додому і виходжувати його, поки тварина не стане самодостатньою. 

Живе Іван на Івано-Франківщині, у соцмережах розказує про свої вироби і так розвиває бізнес. Справи йшли не погано, але історія з оленятком просто «вибухнула». Зараз українці пропонують Івану імена для тварини.

Серед варіантів, пропонують назвати дівчинку Іванкою, бо врятував її Іван. Також пропонують : Ясочка, Нектаринка, Красунька та багато інших пестливих варіантів.  Іван обіцяє обрати ім'я серед запропонованих варіантів, і разом з тим розповідає, як поводитися в лісі, уразі виявлення беззахисних звірів. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень