Чоловік не купував туалетний папір з 2013 року: він знайшов круту заміну, ще й заощадив (ФОТО)

Каже, туалетний папір можна вирощувати прямо вдома

У США 36-річний Робін Грінфілд перестав користуватися туалетним папером у 2013 році та незабаром виявив, що листя однієї рослини має ідеальний розмір та текстуру для таких самих функцій.

Про історію еколога та винахідника розповіли в Express.

Історія Робіна Грінфілда

Спочатку 36-річний Робін Грінфілд відмовився від купівлі туалетного паперу у 2013 році, замінивши їх залишками серветок. Чоловік стверджує, що заощадив тисячі доларів, не купуючи жодного рулону протягом десяти років. Замість паперу він використовує лист рослини.

Робін розповів, що використовує для гігієни після туалету лист лікарського живокосту, оскільки та має ідеальний розмір і текстуру.

Еколог Робін вважає, що заощадив значну суму. І тепер він хоче спонукати інших відмовитись від звичайного рулону туалетного паперу.

— Споживання туалетного паперу сприяє вирубці лісів та масовому використанню викопного палива для транспортації, - каже він.

Робін закликає вирощувати вдома власні рослини, які замінять папір.

Робін виявив цю рослину, що росте в Африці та Південній Азії, п'ять років тому. За його словами, кожен аркуш - розміром зі шматок туалетного паперу, а його м'яка текстура робить його чудовою альтернативою. Також листя має приємний аромат.

Робін зазначає, що рослину можна просто посадити вдома, щоб туалетного паперу вистачило на все життя.

— Зараз ми повністю залежимо від корпорацій, які заробляють мільйони, знищуючи планету.

Викопне паливо та великі фабрики викликають великі руйнування, а вирощувати власний туалетний папір весело та екологічно, - резюмував еколог.

Зазначимо, що середній американець витрачає 11 198 доларів на туалетний папір упродовж свого життя.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень