Чи вдасться врятувати «Азов»? Що кажуть астрологи

На що вказує гороскоп полку

Чим закінчиться героїчна і водночас трагічна сторінка нашої історії в Маріуполі – не знає ніхто, крім зірок.

Про долю полку «Азов» розповіла астропсихологиня Валентина Вітрок.

Гороскоп визначає місце та час народження

Як відомо, гороскоп людини – як і групи людей, чим, власне, і є полк «Азов» – можна побудувати, якщо знаєш дату, час та місце народження. «Вікіпедія», спираючись на слова одного з колишніх його керівників Ярослава Гончара, вважає часом початку його існування 4 травня 2014 року, тобто нещодавно полк відзначив своє 8-річчя.

Час «народження» визначено як ранок, тому логічно припустити, що йдеться, зрозуміло, з більшою чи меншою імовірністю, про 11 годину: на цей момент і вибудовується його гороскоп.

Гороскоп дає надію на порятунок

Якщо подивитися на натальну карту «Азова», то передусім впадає в око, мабуть, найважливіший аспект, що дає надію на порятунок – потужний Тригон між Юпітером, Місяцем, Хіроном і Прозерпіною.

Потрібно зазначити, що Юпітер у гороскопі «Азова» перебуває в екзальтації – тобто, тут він особливо сильний і помітний, що і дає полку його відомість і популярність.

16 градус знака Рака, в якому перебуває Юпітер у гороскопі полку, говорить про боротьбу, що супроводжується успіхом. Планети, розташовані у знаку Риб – Уран та Нептун – вказують на справи, так чи так пов'язані з підземеллям, таємними договорами та парадоксальними ситуаціями.

Царство Аїда і підземелля «Азовсталі»

Важливе перебування в натальній карті «Азова» й Прозерпіни – ще не відкритої астрономами, але дуже чутливої та схильної до трансмутацій планети. Відповідно до грецької міфології, Прозерпіна спускалася до пекла – до царства Аїда – і поверталася звідти, та й відроджувалася до життя знову.

Так програються 27 кілометрів підземель, де бійці «Азова» прогризаються до життя зараз.

Яка держава може допомогти в екстракції

У натальній карті «Азова» також вимальовується великий космічний хрест: ретроградний Марс, Уран, Юпітер та Плутон, він дає складне життя, наповнене боротьбою, обмеженнями та загрозами для життя.

А також – що дуже важливо в нинішній ситуації – такий хрест може вказувати на військову операцію, яку називають екстракцією.

Це коли за згодою двох сторін, що протистоять одна одній – у нашому випадку росії та України – третя, не залучена до конфлікту сторона, забирає військовослужбовців і гарантує, що до кінця військових дій вони будуть перебувати на її території і більше не вступлять у боротьбу.

Третьою силою, якщо судити з гороскопа, найімовірніше, буде якась морська держава – наприклад, Велика Британія чи Туреччина, і протягом травня-червня питання зі звільненням «Азову» буде вирішено.

Порятунок «Азова» військовим шляхом

Якщо врахувати, що в 10-х числах червня транзитний Марс, проходячи за знаком Овна, створює опозицію до Марса «Азова», йде на з'єднання з Ураном і «б'ється» з планетою війни Плутоном, не можна виключати і ймовірності військових дій, які призведуть до звільнення «азовців» воєнним шляхом.

Якщо ж у цей час відбуватиметься екстракція, не виключено, що російські війська, які постійно порушують правила ведення війни, можуть відкрити вогонь – як в історії з Іловайськом.

Проте найвищі сили, згідно з гороскопом, на боці України та «Азова», тому шанс на порятунок залишається.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень