Чи помістять портрет Зеленського на гривнях? Історик оцінив, наскільки це реально

За його словами, наразі це неможливо

Історик Владлен Мараєв в інтерв'ю Liga.net поділився думкою про те, чи можуть на українських гривнях у майбутньому бути портрети президентів незалежної України, зокрема Володимира Зеленського.

- Поки що, безумовно – ні. Тому що поки що жоден з них (президентів України – Ред.) не є тією постаттю, яку можна оцінити так, що вони заслуговують такої честі – це однозначно.

 

Ну і ще недостатньо часу пройшло, скажімо, щоб так це оцінювати. Можливо, в майбутньому будуть такі політичні діячі, – каже Мараєв.

Історик припустив, що якщо Україна за президентства Зеленського виграє війну з Росією, звільнить усі окуповані території, завдасть поразки російській армії, а Росія дезінтегрується на національні держави – тоді Зеленський зможе заслужити таку честь.

- Підстава для того, щоб Зеленського помістити на гривні. Хіба ні?, - резюмував він. 

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень