Четвертий гральний заклад підпалили у Рівному невідомі

За останні кілька місяців

За фактом підпалу грального закладу у Рівному поліцейські проводять досудове розслідування.

Про те, що на вулиці Степана Бандери обласного центру горить гральний заклад, до поліції повідомили працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій сьогодні, 22 січня, близько о пів на третю ночі.

Ситуацію коментує прес-офіцер ГУНп в Рівненській області Марія Юстицька:

Поліцейські на місці події з’ясували, що невідома особа шляхом підпалу пошкодила фасад приміщення, двері будівлі та вивіску. На момент пожежі у приміщенні перебувало двоє працівників закладу, які не постраждали.

За фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. З місця події вилучили пожежне сміття та залишки паливно-мастильних матеріалів. У рамках кримінального провадження їх буде скеровано на експертизу.

Крім того, поліцейські перевіряють законність діяльності закладу та встановлюють його власника. За результатами перевірки прийматиметься відповідне процесуальне рішення.

Нагадаємо, це вже четвертий гральний заклад, який підпалили у Рівному за останні кілька місяців.

Стежте за новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram  

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень