Як у голлівудських фільмах: на Рівненщині схопили хлопця за викрадення авто

У селі поблизу Дубровиці затримали 19-річного хлопця

На Дубровиччині затримали молодика за викрадення авто. Повідомлення про завдані тілесні ушкодження невідомими і незаконне заволодіння транспортним засобом надійшло до поліції напередодні близько 21-ї години.

Про деталі інциденту розповіла прес-офіцер головного управління поліції в області Ольга Олійник:

Двоє жителів села Будимля приїхали в гості до знайомого на автомобілі «Opel Vectra» у село Залужжя. Коли зібралися повертатися додому, виявили пошкоджене колесо. Поки підкачували, до них під’їхало п’ятеро невідомих на «Volkswagen Touareg».

 

Із нетверезими молодиками із позашляховика виникла бійка, в ході якої отримали тілесні ушкодження жителі Будимлі. Ключ від «Opel Vectra» був у замку запалювання, тож один із зловмисників сів за кермо та поїхав у невідомому напрямку, а решта вирушили на «Volkswagen Touareg».

 

Поліцейські одразу встановили особу, причетну до вчиненого злочину. Ним виявися 19-річний житель села Переброди, який нині спілкується зі слідчим.

Слідчі затримали зловмисника, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Поліцейські готують матеріали для повідомлення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

За скоєне молодику загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Стежте за новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень