«Стоград» прокоментував підпал офісу у Рівному

Пожежа сталася у ніч на 11 січня

Фото офісу компанії з google maps

Ми повідомляли, що сьогодні вночі невідомі підпалили офісне приміщення на вулиці Клима Савура. Саме за цією адресою розташований головний офіс будівельної компанії «Стоград».

У компанії розповіли усі відомі їм обставини:

Біля одного із входів у головний офіс компанії «Стоград» зловмисники підпалили автомобільні шини. Після чого загорілися елементи пластику на вході та на фасаді будинку.

 

Дим від шин дуже ядучий та різкий, він закоптив до шести поверхів будинку, - зазначає представник забудовника Мирослав Черній.

Крім того, компанія забудовник, яка працює на ринку уже 10 років, не має жодних думок, хто саме може бути причетним до підпалу їх офісу.

Уявлення, хто і навіщо це зробив, ми не маємо абсолютно. Відкритих конфліктів не ведемо зовсім, ні з ким. Ми як компанія-девелопер ведемо відкриту діяльність. Всі наші об’єкти законні, квартири новим власникам передаємо з усіма відповідними документами.

 

Ніяких погроз на адресу «Стограду» не надходило. Очевидно, хтось не може вести справи, дотримуючись чесної конкуренції, і тому вдається до таких методів, - каже Миролав Черній.

На сьогодні компанія «Стоград» працює у звичайному режимі. Всі будівельні майданчики та інфоцентри - працюють.

Крім того, компанія «Стоград» висловлює вдячність усім службам містра Рівне, які оперативно спрацювали і не дали вогню поширитися на інші приміщення. Зокрема це підрозділи ДСНС та державної служби охорони.

Мирослав Черній зазначив, що компанія «Стоград» сподівається що правоохоронці встановлять осіб, причетних до підпалу.  А всіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо обставин пожежі біля офісу «Стоград», просять звертатися за будь-якими телефонами компанії або до правоохоронців. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень