Червнева спека і тропічні дощі очікуються в Україні (ФОТО/КАРТИ)

Сьогодні буде надзвичайно тепло

Колаж Радіо Трек

Погода в Україні сьогодні, 11 травня, за даними синоптиків, буде теплою і сонячною у всій країні.

На Заході очікуються грози та зливи. Максимальні показники тепла досягнуть +27 градусів, що вище середньої температури за останні 130 років.

Грози та зливи очікуються і в Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській і Чернівецькій областях. Там же очікуються і максимальні показники тепла, попри погіршення погодних умов.

Температура повітря коливатиметься від +20 до +26 градусів. Найтепліше буде у західних областях, де термометри покажуть +24... +26 градусів.

 

Трохи прохолодніше, але все так само тепло буде на півдні країни, де температурні показники піднімуться до +22... +25 градусів.

При цьому на Кримському півострові буде трохи прохолодніше - +20... +22 градуси. У центральних і деяких північних областях рівень тепла буде триматися біля позначок +22... +25 градусів. Прохолодніше буде на сході України, де температура триматиметься на рівні +20... +24 градусів.

У нічний час в Україні очікується похолодання до +8... +12 градусів.

Синоптична карта на 11 травня

У західних областях разом з грозами очікуються пориви вітру до 7-12 м/с. При цьому в інших регіонах – не більше 5-10 м/с. Сьогодні буде переважно сонячно з мінливою хмарністю.

фото ілюстративне

За даними синоптика Наталки Діденко, сьогодні в Україну прийде потужний атмосферний фронт. При цьому стовпчики термометрів піднімуться до +20... +25 градусів, а в західних областях - до +27 градусів.

За матеріалом сайту РБК-Україна

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень