Сніг найближчими днями – не лише в горах: синоптичний прогноз до 12 травня (КАРТИ)

В Україну прийде нова хвиля холоду

Погода найближчими днями не дуже порадує українців. 

Дощі та навіть подекуди грози пройдуть сьогодні, 9 травня, у східних областях України, а також у Запоріжжі та Дніпрі з районами.

Місцями періодичні невеликі дощі пройдуть і сьогодні у західній частині України. А на решті території буде без суттєвих опадів,  повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко.

Синоптична карта на 9 травня

Температура повітря поступово йтиме вгору. Сьогодні на термометрах слід очікувати +13...+17 градусів, на Заході +15...+20 градусів.

Фото зі сторінки у Фейсбук Наталки Діденко

Завтра  дощовита погода чергуватиметься із сонячними проясненнями. Протягом дня повітря прогріється до +15...+20 градусів, на Заході навіть  до +18...+24 градусів.

Однак тепло радуватиме українців недовго.

У вівторок, 12 травня, із північного заходу Європи прийде холодний атмосферний фронт.

Синоптична карта на 12 травня

За ним пошириться таке холодне повітря, що сніг українці зможуть побачити не лише в горах, а й місцями в усіх західних областях.

Я, чесно кажучи, завжди згадувала, як сама потрапила під сніг у Києві 26 квітня 1987 року, але щоб у травні, то точно не пам`ятаю, – поділилася Наталка Діденко.

Між тим, згідно з прогнозом Українського гідрометцентру, у вівторок, 12 травня, передбачається хмарна погода з дощем. Температура повітря коливатиметься від +10 до +24 градусів.

Синоптична карта на 12 травня

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень