Через зйомки комедії за книжкою Кузьми у Львові перекриватимуть вулиці

17 серпня у Львові розпочалися зйомки фільму за книжкою Андрія Кузьменка (Кузьми) "Я, "Побєда" і Берлін"

Через зйомки у Львові 17-27 серпня перекриватимуть рух транспорту.  Про це Depo.Львів повідомили у Львівській міськраді.

Дата першого дня зйомок вибрана не випадково: 17 серпня — день народження Андрія Кузьменка. 

Ми б дуже хотіли розуміння і підтримки від мешканців Львова. До прикладу, на вулиці Менделєєва ми будемо відігравати дуже велику сцену, тому сподіваємось, що львів'яни будуть йти нам назустріч. Така ж ситуація буде на вул. Академіка Богомольця та на вул. Таманській: там є великий паркінг, і ми розуміємо, що зйомки будуть заважати людям, але намагаємось знайти компроміс", — зазначив локейшн-менеджер зйомок фільму у Львові Денис Бекетов.

Комедія за мотивами повісті Андрія Кузьменка розповість історію хлопця Кузьми, який придбав перше у своєму житті авто марки "Побєда". Готовий підкорювати цілий світ, герой вирушає зі своїм товаришем Бардом до Берліну. Проте ні сам Кузьма, ні Бард не підозрюють, які шалені пригоди чекають на них, а також того, що повернуться вони з цієї подорожі вже зовсім іншими людьми.

Сьогодні Андрію Кузьменку виповнилося б 52 роки. Він родом із Самбора на Львівщині. 2 лютого 2015 року Кузьма загинув у ДТП в Дніпропетровській області.

17 серпня 2020 йому присвоєно звання Героя України посмертно.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень