Через сильні замети пацієнтку з інфарктом везли у лікарню на санях (ФОТО)

На Львівщині протягом кількох днів випало понад 30 см снігу. Через сильні замети машина швидкої допомоги не могла під'їхати до помешкання пацієнтки, у якої стався інфаркт.

Медики не розгубились і вирішили везти жінку на санях. Про це повідомляє Львівський обласний центр екстреної меддопомоги та медицини катастроф у Facebook.

За допомогою до медиків звернулася фельдшерка пункту екстреної меддопомоги "Жовква". Жінка першою прибула на виклик і виявила у пацієнтки інфаркт.

Проте перевезення хворої до медзакладу дуже ускладнили важкі погодні умови. Через снігові замети та відсутність дороги під'їхати до помешкання пацієнтки було практично не можливо. Тому хвору до карети швидкої допомоги відвезли на санях.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень