Через правоохоронця-хабарника у поліції проводять службове розслідування

За фактом одержання неправомірної вигоди працівником одного із відділень поліції в Головному управлінні Національної поліції в області проводиться службове розслідування.

Від 5 травня інспекція з особового складу управління кадрового забезпечення за наказом керівника обласної поліції проводить службове розслідування. Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

На період проведення розслідування правоохоронця відсторонено від виконання службових обов’язків. Щодо іншого працівника поліції - він свідчитиме у цій справі. Прокуратурою області відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України та проводиться досудове розслідування.

— Безумовно правоохоронця, причетного до одержання неправомірної вигоди, буде звільнено з Національної поліції, — повідомив начальник Головного управління Нацполіції в Рівненській області Сергій Князєв. – Прикро, що маючи понад 18 років вислуги в органах внутрішніх справ, працівник не зробив належних висновків, тим паче, що, залишаючись сьогодні без роботи, від цього страждає, в першу чергу, родина.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень