Скільком рівнянам заборонили їхати за кордон через аліменти

Крім того, більше трьох десятків осіб оголошено у розшук

На Рівненщині за останні два місяці 

стягнули більше 13 мільйонів гривень заборгованих аліментів.

Як повідомляють з територіального управління юстиції у Рівненській області, з цієї суми 7,7 млн грн стягнуто за виконавчими провадженнями, заборгованість за якими перевищувала 3 місяці.

За словами очільниці управління Іванни Смачило, за два місяці працівники юстиції склали понад тисячу постанов про арешт майна боржника, здійснили 268 перевірки бухгалтерій підприємств щодо здійснення відрахувань зі сплати аліментів та провели опис і арешт майна боржників за 28 виконавчими провадженнями.

Державні виконавці направили до судів 112 подань про тимчасове обмеження боржника у праві виїзду за межі України та 37 подань щодо оголошення розшуку боржника.

Найкращі результати роботи щодо стягнення аліментів продемонстрували державні виконавці Рівненських міського та районного відділів державної виконавчої служби, Вараського міського відділу ДВС, а також Березнівського та Демидівського районних відділів ДВС.
 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень