Через місяць-два армія Лукашенка піде в наступ, – білоруський доброволець ЗСУ

Зникнення Лукашенка нічого не змінить

Білоруський доброволець ЗСУ Вадим Кабанчук розповів, що наказ наступати на Україну в його рідній країні можуть віддати через місяць-два.

І смерть  або загадкове зникнення тамтешнього диктатора Лукашенка нічого не змінить. Адже наказ про наступ може віддати перший заступник міністра оборони Білорусі Олександр Вольфович.

Це відбудеться через місяць-два. Відбудеться незалежно від того, чи буде Лука (ред. – Олександр Лукашенко) живий чи ні. Вони його переламають – чи віддасть він наказ про наступ, або за нього віддасть наказ генерал Вольфович, – поділився Вадим Кабанчук.

Він додав, що російський диктатор путін змусив Лукашенка внести в законодавство Білорусі поправку. Там зазначено, що в разі раптового зникнення президента країни виконувачем його обов'язків буде повністю підконтрольний кремлю генерал Вольфович.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень