Чекайте вже днями: ці знаки Зодіаку несподівано збагатяться

З 10 по 16 липня

Фінансовий гороскоп розповість про знаки Зодіаку, яким найбільше пощастить з грошима та матеріальним везінням протягом наступного тижня, тобто з 10 по 16 липня 2023.

Про це пише Meta.

Діва

Астрологи кажуть, що є велика ймовірність зустріти супутника всього життя, який допоможе вам вийти на новий рівень достатку.

Це той самий випадок, коли і любов, і гроші підуть поруч пліч-о-пліч, тож не відлякуйте протилежну стать властивим вам занудством і приземленістю.

Скорпіон

Ви старанно працювали та знаєте, що Всесвіт заборгував вам немалий бонус. Цей час настає, тому готуйтеся до нагород від зірок і планет.

Отримані подарунки вам варто змусити працювати на себе. Отримані гроші ви можете вкласти в бізнес або акції процвітаючої компанії.

Стрілець

Вам радять сміливо вирушати за покупками та навіть не перейматися грошима - тиждень обіцяє хороші новини вже з перших днів.

Астрологи радять запускати власний бізнес і користуватися вродженою підприємницькою жилкою.

Козоріг

Очікуйте несподіваних грошових надходжень вже у середині тижня.

Найімовірніше, це буде премія від керівництва, яке гідно оцінить скрупульозність, уважність і старанність - саме такі три найкращі риси ідеального співробітника.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень