Гроші литимуться рікою: які талісмани мають лежати в гаманці?

Список

Рідкісна монета

Вважається, що рідкісна монета - дієвий талісман для залучення багатства. Особливу цінність як талісман представляють також й старовинні монети. Така монета повинна зберігатися дбайливо і перебувати в гаманці окремо від інших монет.

Камінь або кристал

Невеликий кристал або камінчик у гаманці привертає гроші, оскільки має позитивні вібрації. Езотерики вважають, що найкращі талісмани це яшма, малахіт, рубін і аметист.

Незвичайна купюра

Купюра з незвичайним рідкісним серійним номером ще один ефективний талісман для залучення багатства. Така банкнота, особливо якщо на ній є кілька повторюваних однакових цифр, вважається символом поступового нарощування фінансового добробуту.

Червона стрічка

Червона стрічка - символ захисту та енергії. Такий талісман не тільки приверне багатство, а й послужить захисним бар'єром від злодіїв і недоброзичливців. Стрічку можна замінити невеликим шматочком тканини червоного кольору.

Бобове зерно

Бобове зерно - символ життя і зростання. Ще наші предки вірили в те, що бобові зерна приносять удачу, бо мають сильну енергетику. У гаманець можна покласти зернятко сої, гороху або, наприклад, квасолю.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень