Чекати вже недовго: McDonald's тишком-нишком завозить продукти до ресторанів (ФОТО)

Аби не черги на кордоні, все було б швидше

McDonald's планує відновити роботу перших кількох ресторанів в Україні наприкінці вересня. Точну дату запуску ще не встановлено. Однак через складнощі з логістикою мережа точно не зможе розпочати роботу в найближчі два тижні

Про такі плани McDonald's OBOZREVATEL повідомили джерела в компанії. За їхніми словами, доставка необхідних товарів ускладнилася через черги на кордоні, де фури стоять у чергах.

Також у компанії розповіли про активність співробітників мережі, яку помітили у деяких точках у Києві та Львові. У McDonald's уточнили, що поки що працівники просто миють ресторани.

— 100 ресторанів, їх всі потрібно привести до ладу, – сказало джерело в компанії.

У яких саме містах «Макі» відкриються в першу чергу, не повідомляється. Також не відомо, чи будуть відкриті усі 100 згаданих точок.

— Ми вирішили запровадити поетапний план відновлення роботи деяких ресторанів у Києві та на заході України, де інші бізнеси безпечно відновили роботу, – заявили в компанії у серпні.

Про те, що McDonald's знову відкриються в Україні, 11 серпня офіційно заявили у самій компанії. До цього McDonald's провів переговори та консультації з українськими чиновниками та своїми співробітниками в країні.

Тоді одразу попередили: процес триватиме кілька місяців. Таким чином те, що McDonald's в Україні відкриється не раніше кінця вересня, – цілком очікувано. Зауважимо, що ресторан повністю пішов із росії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень