Чекала у Львові повного захоплення України: На листуванні у соцмережах викрили жінку – ВПО зі Сходу

Вона вирішила пересидіти у спокійнішому місці

На Львівщині СБУ затримала 43-річну прихильницю росії, яка намагалася втекти у Польщу. Колаборантка з Нікополя відкрито підтримувала російську агресію та злочинні дії російських солдатів.

Через постійні артобстріли Нікополя жінка виїхала з міста і поїхала до Львова. Тут вона отримала статус ВПО, отримувала підтримку від держави та місцевої громади.

І увесь цей час переселенка продовжувала публічно писати у соцмережах та месенджерах про необхідність окупації усієї території України.

Вона відкрито вихваляла політику окупанта.

Жінку затримали на кордоні на пункті пропуску «Краківець», коли та намагалася виїхати до Польщі. Ймовірно, зрозуміла, що її викрили. Проте під час перевірки спецпризначенці виявили її злочинну діяльність на підтримку збройної агресії росії.

Зокрема жінка активно поширювала заклики на підтримку керівництва росії та військових, які «асвабаждают мірноє насілєніє от нацистов», – повідомила прес-служба прикордонників.

43-річній переселенці суд вже обрав запобіжний захід – тримання під вартою, повідомляє Державна прикордонна служба України. За це їй загрожує до 5 років позбавленням волі. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень