6 тергромад Рівненщини першими можуть зустріти наступ військ з Білорусі (ФОТО)

Там посилюють оборону

Очільник Рівненщини Віталій Коваль поїхав на робочу зустріч на північ області. Там він зустрівся з військовими, силовиками, головами РВА та громад Сарненського і Вараського районів. Основне питання – обороноздатність області, написав Віталій Коваль у своєму телеграм-каналі.

- Заслухав доповідь очільників 4 громад: Зарічненської, Дубровицької, Володимирецької, Сарненської. Ще в листопаді дав їм доручення разом з військовими організувати та забезпечити кругову оборону території.

 

Зроблено багато, але недостатньо. Тому ще більше інтенсифікуємо роботи. В плани оборони цих населених пунктів будуть внесені зміни.

 

 

Пріоритет на 2023 рік — перемога у війні та безпека жителів Рівненщини.

Віталій Коваль наголосив, що необхідно продовжувати облаштовувати протитанкові рови, обмеження руху вздовж доріг, загородження вулиць населених пунктів. Зауважимо, з кордоном Білорусі, які відкрито підігрує росії, межує 6 тергромад Рівненщини:

  • Локницька;
  • Зарічненська;
  • Висоцька;
  • Миляцька;
  • Старосілька;
  • Березівська.

Попри те, що Генштаб повідомляє про можливе посилення бойових дій в Україні, на кордоні з Білоруссю станом на ранок 9 січня було спокійно.

- На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено, зауважують у Генштабі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень