«Чекаємо Вагнер, побачимо як вони заспівають після цього»: поляки на стадіоні влаштували гучну антиукраїнську акцію

Та вивісили антиукраїнські лайливі банери

Фото ілюстративне

У Вроцлаві на стадіоні «Тарчинська Арена», польські ультрас виставили антиукраїнські банери проти «українізації Польщі». До слова, команда зазнала поразки у поєдинку проти «Заглембе» з рахунком 1:2.

Світлини зі спортивної арени оприлюднив у Twitter  журналіст Марцін Торж, який зауважив, що не згоден із жодним з гасел.

Також серед плакатів були з нецензурною лексикою в бік УПА та Степана Бандери та з написом «Українці мордували дітей на Волині».

Видання Sportowefakty порушило питання: за яких обставин ультрас зуміли пронести банери на стадіон. Журналісти закликали організаторів матчу негайно відреагувати на інцидент у Вроцлаві та оголосили рішення, які матимуть суворі наслідки. У публікації вони нагадали, що Україна захищає всю Європу від російських військ, а такі гасла точно недоречні.

Поляки під дописом зацькували журналіста.

Втім, деякі все ж його підтримали і висловили незгоду з гаслами на стадіоні:

У Вроцлаві, видно, не бракує нащадків більшовицьких російських дворняг. 

 

Забули, хто замордував польських офіцерів у Катині? 

 

Найцікавіше, що немає там жодного банера проти росіян.

 

Теж був на стадіоні того дня. Шкода бути ототожненим з такими вболівальниками.

Ось як повідомлення коментують у соцмережах:

 

До слова, за «Шльонск» виступає український півзахисник Єгор Маценко. У цьому матчі він був на лаві запасних та на полі так і не з'явився. За «Заглембе», який протистояв вроцлавському колективу у цьому матчі, грав українець Сергій Булеца. Півзахисник зіграв не зі стартового складу. Він відіграв проти «Шльонска» 8 хвилин, вийшовши на заміну.

Варто зауважити, що 9 вересня на цьому ж стадіоні у Вроцлаві збірна України з футболу прийматиме команду Англії у рамках відбору на Євро-2024.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень