Чекає масове звільнення працівників великих компаній: McDonald's оголосив про скорочення

З’явився лист гендиректора

На працівників McDonald's чекає скорочення. Про плани McDonald's «прорідити ряди» своїх співробітників повідомляє CNN, посилаючись на лист гендиректора Кріса Кемпчінскі, адресований співробітникам.

Таким чином мережа ресторанів швидкого харчування планує заощадити ресурси та знайти активи для подальшого розширення бізнесу.

У своєму листі Кріс Кемпчінскі повідомляє, що попередньо перед майбутніми скороченнями буде проведено оцінку ролі співробітників та штатного розкладу в підрозділах компанії.

Пандемія COVID-19 позитивно вплинула на фінансову динаміку компанії. Збільшилася кількість замовлень на винос, а інфляційні процеси змусили багатьох відвідувачів ресторанів змінити свої звички та шукати бюджетні альтернативи.

Тому в останні роки, коли багато компаній зазнали збитків, у McDonald's, навпаки, відзначено приріст клієнтської бази.

Детально про кадрові зміни McDonald's має повідомити своїх працівників до 3 квітня. Зараз у компанії працюють близько 200 тисяч осіб. Понад 75% перебувають поза межами США.

Джерело: sud.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень