Їх роблять усі: 5 помилок, які притягують бідність

Перегляньте свої звички

Здавна люди вірили, що деякі справи повинні бути зроблені правильно і у свій час. Якщо забобони порушити, то чекай збитків. Тож, аби не провокувати долю і не накликати бідність, не робіть помилок.

Не збирайте мотлох

Мотлох у хаті притягує негативну енергію. У такій оселі ніколи не буде прибутку. Викиньте все зайве і звільніть місце для нових речей.

Не виносьте сміття увечері

Прикмета каже, що той, хто ввечері виносить з хати сміття, втратить гроші. Аби неприємності обійшли стороною, викидайте зайве після сходу сонця.

Не розкидайте гроші по дому

Гроші люблять порядок і вимагають шанобливого ставлення. У жодному разі їх не можна класти на обідній стіл. Ці гроші не затримуватимуться у вас. Кожна купюра повинна лежати в гаманці або спеціальному місці для зберігання, а монети — в окремій кишеньці.

Не давайте грошей у борг

Позичати гроші, особливо ввечері, погана ідея. Вона завжди передрікає втрату. Ніколи не позичайте гроші, коли Місяць перебуває у фазі спаду. Після цього ви своїх грошей більше ніколи не побачите. А віддавати позичене вами ж варто на зростаючий Місяць. Це допоможе уникнути фінансових труднощів.

Не стійте на порозі

Поріг – це портал. Це місце, де не затримується енергія. Тому не стійте на порозі і ніколи не передавайте речі через поріг, особливо гроші. Це негативно вплине на грошовий добробут.

Джерело: telegraf

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень