Часниковий чай від хвороб: вистачить і однієї склянки

Особливо корисний - якщо починати з ним свій день

Часниковий чай – це чудовий спосіб покращити своє здоров'я. Можливо, напій і не найсмачніший, але він насичений вітамінами A, B і C, антиоксидантами, клітковиною, марганцем і сіркою, робить його вартим того.

Для здоров'я серця

Часник відомий своїми корисними для серця властивостями. Він багатий на аліцин — сіркоорганічну сполуку, яка перешкоджає розвитку атеросклерозу у людей із серцевими захворюваннями. Часниковий чай також сприяє поліпшенню кровообігу, знижує рівень поганого холестерину та перешкоджає утворенню бляшок в артеріях, тим самим знижуючи ризик серцевих захворювань.

Для імунітету

Аліцин, що міститься у часнику, а також його протигрибкові, антибактеріальні та антиоксидантні властивості допомагають боротися з радикалами. Вони не лише захищають організм від бактерій та інших смертельно небезпечних патогенів, а й підтримують імунітет. 

Протиракові властивості

Часниковий чай має антиканцерогенні властивості, які можуть сприяти профілактиці різних видів онкологічних захворювань. Дослідження показали, що вживання часникового чаю знижує ризик розвитку раку шлунка та молочної залози.

Для дихальної системи

Якщо у вас застуда, кашель, синусит, лихоманка, закладеність чи біль у горлі – протизапальні властивості часнику можуть допомогти вам. З цієї причини часник також вважається корисним для людей, які страждають на астму.

Для схуднення 

Часниковий чай допоможе прискорити втрату жиру, прискорити метаболізм та зменшити апетит.

Рецепт часникового чаю

У чашку води додайте 2-3 зубчики часнику, розрізаних навпіл. Доведіть до кипіння та вимкніть вогонь. Додайте трохи лимонного соку і, якщо потрібно, мед. Процідіть чай і пийте.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень