Чарівні друзі: 7 порід собак, які підійдуть для підлітків

Хто стане найкращим товаришем

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Деякі собаки можуть стати справжніми друзями і відданими компаньйонами для підлітків з щенячого віку. Вони здатні навчити дітей відповідальності, а також допоможуть приємно проводити час на свіжому повітрі.  

Лабрадор-ретривер

Це собака, яка не вміє злитися. Лабрадор стане підтримкою для дитини з психологічними труднощами в складні періоди життя.

Мопс

Це ідеальні вихованці для новоспечених господарів. Мопси злегка ліниві, але при цьому люблять гуляти на свіжому повітрі.

Коргі

З ними не виникне складнощів навіть у початківців собаківників. Грайливий характер вихованця і легке дресирування зробить коргі кращим другом для підлітка.

Джек-рассел

Це безстрашна порода собак, яка чудово підійде для підлітка. Вихованці тямущі і ласкаві. Вони швидко знаходять спільну мову з дітьми і встановлюють з ними нерозривний зв'язок.

Бордер-коллі

Собака-терапевт, який виводить дитину зі стресового стану. Це доброзичливі пси, які легко піддаються дресируванню і проявляють якості вірного компаньйона.

Золотистий ретривер

Золотистий ретривер є найкращим вихованцем. Це прекрасний варіант першої собаки, оскільки вони завжди готові бути поруч зі своїм юним господарем, віддаючи всю любов і ласку.

Німецька вівчарка

Німецька вівчарка підійде для тих, хто живе в будинку з великою територією. Пес захищатиме підлітка від усіх бід і напастей.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень