Церкві УПЦ МП в рівненському тубдиспансері сказали «бувай»

Вони вже звільнили приміщення

На території Рівненського обласного протитуберкульозного диспансеру тривалий час діяв храм Чуда Михаїла УПЦ МП. Втім, зараз керівництво закладу попросило настоятеля церкви звільнити приміщення.

Настоятель парафії при тубдиспансері Андрій Косік розповів, що виконувач обов’язків начальника протитуберкульозного диспансеру Валентин Кирилюк дозволив забрати все з храму і попросив підписати документ про здачу приміщення.

Я нічого не підписував і не збираюсь це робити, бо не розумію, чому такі міри вчинені стосовно церкви в якій вісім років лунали молитви та звершувалась Літургія. Поки я за гроші жертводавців не відремонтував це приміщення, воно нікому не було потрібне.

 

Там був безлад і притон для наркоманів. Ніхто не вірив, що з нього вийде храм. Ми ж не зупинялися і просто робили, вичищали, вимивали, утеплили. Я сприймав цю невеличку церквочку, як земний рай, – зауважив отець Андрій.

Втім, парафія Чуда Михаїла все ж покинула приміщення. 

Джерело: Релігійно-інформаційна служба України

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень