«Це якийсь жарт»: жінка поїхала відпочивати у Туреччину й здивувалась через нові ціни

Зміни у ціновій політиці шокували жінку

Туристка Хейлі Даффі з Великої Британії була вражена захмарними цінами на харчі в турецькому аеропорту Даламан, назвавши їх «жартом». Нещодавно жінка опублікувала розповідь у TikTok, щоб висловити своє розчарування.

У вірусному ролику, що зібрав понад 7 000 вподобань, туристка здивувалась:

- Ціни на їжу в аеропорту Даламан — це якийсь жарт.

 

Зачекайте… 20 євро за бургер.

Хейлі назвала це здирництвом й вирішила попередити інших мандрівників про нові реалії на популярному курорті. Підписники британки підтримали її позицію, підтвердивши, що ціни на відпочинок помітно зросли. Зокрема, люди писали таке:

- Їжджу до Туреччини вже 20 років. Це був мій останній рік!

 

- Найдорожчий аеропорт у світі.

 

- Я все ще не можу повірити, що люди платять за це. Є стільки попереджень в інтернеті. Їжте перед вильотом вдома або деінде.

Один з коментаторів також зазначив, що високі ціни на продукти та напої не лише в турецьких аеропортах, але «це не зупиняє людей від нарікань».

До речі, останнім часом туристи все частіше скаржаться на зростання цін в Туреччині. На їхню думку, місцеві курорти можуть перетворитися на міста-привиди вже за кілька років.

Зокрема, користувач TikTok під ніком slimwadie5 заплатив за 60-хвилинну прогулянку на швидкісному катері 120 фунтів стерлінгів (4,5 тис. грн).

- Зараз сиджу в цьому місці — бургер коштує 12 фунтів (648 грн), вода — 2 фунти (108 грн).

 

Тобто ціни стають схожими на лондонські. Моя сестра та її сім'я кажуть, що більше не повернуться сюди, тому що вони просто…

 

В інтернеті багато хто пише, що ще кілька років, і Туреччині кінець, — зазначив він.

Джерело: focus

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень