Це вам не суші і не піца: смачна їжа, яка стала немодною
Українці пригадали рецепти з дитинства

Блогерка Олена Довгань у ТікТок торкнулася теми їжі, яку багато-хто з українців пам’ятає з дитинства. Втім нині вона вже не у моді, хоч і є смачною.
Першою стравою блогерка назвала батон з маслом і з варенням.
Це вам не шуточки, це дуже смачно.

- Терте яблуко з моркою, посипане цукром.
Це вам не суші, це вам не піца, це терте яблуко з морквою і з цукром.
- Посипаний цукром батон, побризканий водою.
Їли таку штуку більше 30 років тому, в минулому житті.
- Переколочні яйця, подрібнений батон і це все на сковорідці посмажити.
Це просто божественно смачно.
- Батон з маслом і зверху зі скибочкою сиру.

Це найсмачніше, що було в моєму дитинстві. Смачнішого просто в житті не було, - зізнається у відео Олена.
Її запис зібрав понад 300 тисяч переглядів та сотні коментарів, у яких українці пригадали свої смачні, але вже немодні рецепти.
Ольга
А хліб зі смальцем і цибулею хтось любить?
Наша_Пані
Гаряча картопля в мундирі з салом. Не модно, але дуже смачно.
Руслана
У нас ще був чорний хліб политий олією і посипаний сіллю.
Елена Самбура
Скоринка хліба натерта часником та салом! Ще каша гречана з молоком!
СВІТЛАНА
Батон, змащений сметаною і посипаний цукром - то божественно
yana_nailart_vn
Треба запустити флеш моб - замість тоста з авокадо і яйця пашот в сторіс виставити не модну їжу. Хай люди бачать
sowA
Ви відкопали рецепти фараонів! Не розсекречуйте!
Радіо Трек: НОВИНИ