Є умова: Коли ТЦК припинять відлов військовозобов'язаних на вулицях (ВІДЕО)

Що має відбутися

Заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади Максим Жорін розповів, що «відлов» військовозобов'язаних на вулицях припиниться лише тоді, як усі українські чоловіки стануть на військовий облік.

В інтерв'ю для Liga.net Жорін, зокрема, сказав:

- Якби ми мали нормальний військовий облік військовозобов’язаних чоловічого населення, то ми б взагалі були позбавлені ось цього процесу відловлювання, пошуку, ще чогось.

 

Тому що в нас була б повноцінна база всіх чоловіків, які можуть і мають проходити військову службу.

 

Ми знаємо в кого який фах, в кого яка професія, в кого який стан здоров’я, вік і все інше. Виходячи з цього ми могли б формувати запит від армії скільки кого нам потрібно. І брати лише тих, хто потрібен, а не всіх підряд, хто б це не був, в якому б стані він не був. Тому ми самі винні в тій ситуації, яка зараз склалася, – розповів Максим Жорін.

Він додав, як тільки всі чоловіки стануть на військовий облік, то зникнуть процеси «коли когось бігають, шукають і ловлять»

- Ми зможемо просто в армію набирати безпосередньо тих і стільки, скільки потрібно на цей час, – зауважив військовик та підкреслив, що зовсім не розуміє чоловіків, які досі не стали на військовий облік.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень