Це потрібно зробити навіть тим чоловікам, які живуть за кордоном 20 років: коментар Міноборони

Йдеться про оновлення військово-облікових даних

Українські чоловіки, які виїхали за кордон понад 10 або 20 років тому, все одно мають оновити військово-облікові дані. Про це повідомили у пресслужбі Міністерства оборони.

Відомство відповіло на запитання:

Якщо я виїхав за кордон 10-20 років тому, мешкаю там і маю відповідні документи на постійне місце проживання за кордоном, чи потрібно мені оновлювати дані?"

У Міноборони зазначили, що всі українці, навіть ті, які вже тривалий час проживають за кордоном, залишаються громадянами своєї країни й тому мають оновити військово-облікові дані.

Ви і надалі продовжуєте бути громадянином України, а отже, зобов’язані виконувати свій конституційний обов’язок із захисту Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України (стаття 65 Конституції України), – пояснили у пресслужбі.

Тут підкреслили: військовозобов'язані, які перебувають за кордоном, повинні до 16 липня 2024 року оновити дані.

Це можна зробити, надіславши повідомлення на офіційну електронну адресу ТЦК та СП за місцем перебування на військовому обліку або через електронний кабінет військовозобов’язаного Резерв+.

Посадовці закордонних дипломатичних установ України надаватимуть послуги чоловікам віком від 18 до 60 років за умови оновлення персональних облікових даних.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень