«Це любов!» - громадянка Польщі заховала коханого українця в авто під килимком

Його знайшли українські прикордонники

На такий авантюрний крок наважилася громадянка Польщі, яка слідувала на виїзд з України через пункт пропуску «Смільниця», - повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Під час перевірки легковика «Рено», прикордонники Львівського загону виявили чоловіка, який ховався за передніми сидіннями на підлозі автомобіля та був прикритий ковдрою.

Ним виявився хлопець водійки, 32-річний громадянин України, який підпадає під обмеження щодо виїзду з країни. Саме через це пара вирішила подолати державну межу, вдавшись до хитрувань.

За спробу незаконного перетину державного кордону чоловіка буде притягнено до адміністративної відповідальності. А от у діях жінки вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», про що було направлено повідомлення до Нацполіції.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень