Відомий ведучий щонайменше двічі встиг виїхати з України під час війни (ФОТОФАКТ)

Крім Молодови, відомий медійник начебто ще й встиг побувати на іспанському курорті

Відомий український телеведучий та актор Юрій Горбунов міг кілька разів за час повномасштабної війни перетнути державний кордон. Щонайменше двічі з них — у перший місяць після повномасштабного вторгнення рф, коли механізм виїзду для чоловіків ще не був відрегульований, однак заборона вже існувала.

Про це стверджує «Цензор.НЕТ» із посиланням на власні джерела серед молдовських прикордонників. Журналісти опублікували фото документа, який підтверджує — у березні 2022 року Горбунов щонайменше двічі перетнув кордон України та Молдови.

Один із разів, 1 березня, чоловік виїжджав у супроводі синів Данила та Івана. Ще раз — уже 26 числа цього ж місяця — він вирушав у подорож самостійно. Як стверджують джерела «Цензор.НЕТ», після перебування у Молдові, Горбунов начебто відправився до іспанського міста С'Агаро. Слід зазначити, що це — один з елітних курортів на Коста-Брава. При цьому подібна подорож могла бути далеко не єдиною.

52-річний Горбунов не підпадає під норму «батько трьох дітей», хоча у першому шлюбі в нього була донька, вона вже повнолітня і сама має дитину.

 

Від Катерини Осадчої у ведучого двоє синів. У квітні сам Горбунов, коментуючи виїзд Влада Ями до США сказав, що не зміг би виїхати за кордон під час повномасштабного вторгнення, — підкреслює автор публікації.

Журналісти зверталися до актора за роз'ясненнями, однак він жодних відповідей не надав. Медійники сподіваються, що реакція Горбунова з'явиться бодай після публікації статті.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень